Bc. Adam Švidek

Master's thesis

Porovnání vnímání enogastronomických vztahů při tvorbě kombinací mezi českými konzumenty a odbornými experty

Comparison of enogastronomy relationships in perception between Czech consumers and industry experts, by creating culinary combinations
Abstract:
Diplomová práce byla vypracována na Ústavu vinohradnictví a vinařství na Zahradnické fakultě Mendelovy univerzity v Brně v letech 2019/2020. Práce je zaměřena na popis enogastronomických vztahů v párování bylin a vín, a zasazení těchto vztahů do kontextu vnímání mezi odbornou a laickou veřejností, v podmínkách České republiky. Část práce se také věnuje zjištění rozdílů mezi návrhy ideálních variant …more
Abstract:
The diploma thesis was prepared at the Department of Viticulture and Viniculture at the Faculty of Horticulture of Mendel University in Brno in 2019/2020. The work is focused to describe enogastronomy relationships in matching herbs and wines, in the context of perception between industry experts and lay public, in the conditions of the Czech Republic. A section of the work speaks about finding the …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 5. 6. 2020

Thesis defence

  • Supervisor: doc. Ing. Mojmír Baroň, Ph.D.
  • Reader: Josef Licek, Ing.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta