Porovnání vnímání enogastronomických vztahů při tvorbě kombinací mezi českými konzumenty a odbornými experty – Bc. Adam Švidek
Bc. Adam Švidek
Master's thesis
Porovnání vnímání enogastronomických vztahů při tvorbě kombinací mezi českými konzumenty a odbornými experty
Comparison of enogastronomy relationships in perception between Czech consumers and industry experts, by creating culinary combinations
Anotácia:
Diplomová práce byla vypracována na Ústavu vinohradnictví a vinařství na Zahradnické fakultě Mendelovy univerzity v Brně v letech 2019/2020. Práce je zaměřena na popis enogastronomických vztahů v párování bylin a vín, a zasazení těchto vztahů do kontextu vnímání mezi odbornou a laickou veřejností, v podmínkách České republiky. Část práce se také věnuje zjištění rozdílů mezi návrhy ideálních variant …viacAbstract:
The diploma thesis was prepared at the Department of Viticulture and Viniculture at the Faculty of Horticulture of Mendel University in Brno in 2019/2020. The work is focused to describe enogastronomy relationships in matching herbs and wines, in the context of perception between industry experts and lay public, in the conditions of the Czech Republic. A section of the work speaks about finding the …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 6. 2020
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: doc. Ing. Mojmír Baroň, Ph.D.
- Oponent: Josef Licek, Ing.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ŠVIDEK, Adam. \textit{Porovnání vnímání enogastronomických vztahů při tvorbě kombinací mezi českými konzumenty a~odbornými experty}. Online. Diplomová práca. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Faculty of Horticulture. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/8bsace/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendel University in Brno
Faculty of HorticultureMaster programme / odbor / specializace:
Horticultural Engineering / Management of Horticulture Technology / Viticulture and Viniculture
Práce na příbuzné téma
-
Jak vnímá současnou kůrovcovou kalamitu laická veřejnost v aktuálně postkalamitní oblasti (okolí Vojenského újezdu Libavá)?
Iveta Honyšová -
Komparace televizních pořadů s gastronomickou tématikou a jejich vliv na odbornou a laickou veřejnost
Radek Pechal -
Komparace televizních pořadů s gastronomickou tématikou a jejich vliv na odbornou a laickou veřejnost
Kristýna Macháčková -
Informovanost o službě rané péče pro laickou a odbornou veřejnost
Michaela JENÍČKOVÁ -
Postoje odborné a laické veřejnosti k začleňování dvouletých dětí do mateřských škol
Kristýna Galleová -
Pohled laické a odborné veřejnosti na otázku dárcovství orgánů
Jana Fraňková -
Hodnota a postoj ošetřovatelství pro veřejnost.
Jana MAŇHALOVÁ -
Problematika transplantace z pohledu odborné a laické veřejnosti
Barbora Nachtnebelová