Bc. Vanesa Vráblová

Bakalářská práce

Trendy v gastronómii a ich uplatnenie vo vybranom podniku

Trends in Gastronomy and their Application in the Selected Company
Abstract:
The aim of the bachelor thesis is to make concrete proposals based on trends in gastronomy, including cost considerations. The theoretical part of the thesis is devoted to the definition of terms related to gastronomic trends based on scientific literature. The practical part focuses on the examination of a given enterprise and its use of the selected trends, with an emphasis on the cost aspect. The …více
Abstract:
Cieľom bakalárskej práce je vytvoriť konkrétne návrhy vychádzajúce z trendov v gastronómii, vrátane nákladového hľadiska. Teoretická časť práce sa venuje definovaniu pojmov súvisiacich s gastronomickými trendmi na základe odbornej literatúry. Praktická časť sa zameriava na preskúmanie daného podniku a jeho využitie vybraných trendov s dôrazom na nákladovú stránku. Výskumné metódy, ktoré sú súčasťou …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2024
Identifikátor: https://is.slu.cz/th/shhnc/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 7. 6. 2024
  • Vedoucí: Mgr. Klára Václavínková
  • Oponent: Ing. Nikola Liptáková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Slezská univerzita v Opavě, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné

Slezská univerzita v Opavě

Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné

Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management