ALFERYOVÁ, Natálie. \textit{Využití bakteriofágů při ošetření brambor}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/8etzj8/.
ALFERYOVÁ, Natálie. <i>Využití bakteriofágů při ošetření brambor</i>. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/8etzj8/.
ALFERYOVÁ, Natálie. Využití bakteriofágů při ošetření brambor. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/8etzj8/.
@misc{Alferyova2022thesis,
AUTHOR = "Alferyová, Natálie",
TITLE = "Využití bakteriofágů při ošetření brambor [online]",
YEAR = "2022 [cit. 2024-10-20]",
TYPE = "Bakalářská práce",
SCHOOL = "Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologiePraha",
NOTE = "SUPERVISOR: ",
URL = "https://theses.cz/id/8etzj8/",
}
@misc{Alferyova2022thesis,
AUTHOR = {Alferyová, Natálie},
TITLE = {Využití bakteriofágů při ošetření brambor},
YEAR = {2022},
TYPE = {Bakalářská práce},
INSTITUTION = {Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie},
LOCATION = {Praha},
SUPERVISOR = {},
URL = {https://theses.cz/id/8etzj8/},
URL_DATE = {2024-10-20},
}
{{Citace kvalifikační práce
| příjmení = Alferyová
| jméno = Natálie
| instituce = Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie
| titul = Využití bakteriofágů při ošetření brambor
| url = https://theses.cz/id/8etzj8/
| typ práce = Bakalářská práce
| vedoucí =
| rok = 2022
| počet stran =
| strany =
| citace = 2024-10-20
| poznámka =
| jazyk =
}}