Odolnost kvasinek v nealkoholických nápojích vůči konzervačním a sanitačním postupům. – Bc. Viktorie Švarcová
Bc. Viktorie Švarcová
Master's thesis
Odolnost kvasinek v nealkoholických nápojích vůči konzervačním a sanitačním postupům.
Yeast resistance in non-alcoholic beverages to preservation and sanitation procedures.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2020
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
ŠVARCOVÁ, Viktorie. \textit{Odolnost kvasinek v nealkoholických nápojích vůči konzervačním a sanitačním postupům.}. Online. Master's thesis. Praha: University of Chemistry and Technology Prague, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2020. Available from: https://theses.cz/id/8ev28d/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Food Technology
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.