Obsah trans-nenasycených mastných kyselin ve vybraných potravinářských výrobcích – Bc. Klára Nohynková
Bc. Klára Nohynková
Bakalářská práce
Obsah trans-nenasycených mastných kyselin ve vybraných potravinářských výrobcích
Content of trans-unsaturated fatty acids in selected food products
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2016
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
NOHYNKOVÁ, Klára. \textit{Obsah trans-nenasycených mastných kyselin ve vybraných potravinářských výrobcích}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/8ew1ui/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.