Jan Remeš

Bakalářská práce

Teorie a konstrukce mlátících ústrojí sklízecích mlatiček

Theory and Structure of Threshing Mechanisms in Harvester-Threshers
Anotace:
V bakalářské práci je popsána historie výmlatu obilovin a historie sklízecích mlátiček. V práci jsou popsány druhy mlátících ústrojí. Jsou zde uvedeny energetické ukazatele, hlavní technické údaje mlátícího ústrojí a jejich výpočet.V práci je uveden přehled o výkonnostních třídách, prodeji, investičních nákladech, provozních nákladech a o procentuálním zastoupení sklízecích mlátiček na současném trhu …více
Abstract:
The thesis describes the history and the history of threshing grain combine harvesters. The paper describes the types of threshing unit. They are given energy indicators, the main technical data threshing system and their calculation.The paper gives an overview of the performance categories, sales, capital costs, operating costs and on the percentage of combine harvesters on the market today. The following …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. Jan Červinka, CSc.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta
 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses 8fe011 8fe011/2
25. 4. 2016
Složky
Soubory
Halíčková, K.
25. 4. 2016
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.