Alena OVČAČÍKOVÁ

Bachelor's thesis

Charakteristika a technologie italské gastronomie

Characteristics and Technologies of the Italian Gastronomy
Anotácia:
Cílem této práce je poukázat na jedinečnost italské gastronomie, na způsob stolování, spe-cifické potraviny, technologické postupy a také, jak tato zahraniční gastronomie ovlivňuje lidskou výživu ze zdravotního hlediska.
Abstract:
The object of this work is to show the uniqueness of italian gastronomy, the way of dining, specific food, technological processes and also how this foreign gastronomy affects human nutrition from a health point of view.
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 5. 2014
Zverejniť od: 16. 5. 2014

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

OVČAČÍKOVÁ, Alena. Charakteristika a technologie italské gastronomie. Zlín, 2014. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 16.5.2014

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 16. 5. 2014 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Bachelor programme / odbor:
Chemistry and Food Technologies / Technology and Management in Gastronomy

Práce na příbuzné téma