Charakteristika a technologie italské gastronomie – Alena OVČAČÍKOVÁ
Alena OVČAČÍKOVÁ
Bachelor's thesis
Charakteristika a technologie italské gastronomie
Characteristics and Technologies of the Italian Gastronomy
Abstract:
Cílem této práce je poukázat na jedinečnost italské gastronomie, na způsob stolování, spe-cifické potraviny, technologické postupy a také, jak tato zahraniční gastronomie ovlivňuje lidskou výživu ze zdravotního hlediska.Abstract:
The object of this work is to show the uniqueness of italian gastronomy, the way of dining, specific food, technological processes and also how this foreign gastronomy affects human nutrition from a health point of view.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 16. 5. 2014
Accessible from:: 16. 5. 2014
Thesis defence
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
OVČAČÍKOVÁ, Alena. Charakteristika a technologie italské gastronomie. Zlín, 2014. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 16.5.2014
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 16. 5. 2014 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Technology and Management in Gastronomy
Theses on a related topic
-
Česká gastronomie v 21. století
Lenka MACOURKOVÁ