Charakteristika a technologie italské gastronomie – Alena OVČAČÍKOVÁ
Alena OVČAČÍKOVÁ
Bakalářská práce
Charakteristika a technologie italské gastronomie
Characteristics and Technologies of the Italian Gastronomy
Anotace:
Cílem této práce je poukázat na jedinečnost italské gastronomie, na způsob stolování, spe-cifické potraviny, technologické postupy a také, jak tato zahraniční gastronomie ovlivňuje lidskou výživu ze zdravotního hlediska.Abstract:
The object of this work is to show the uniqueness of italian gastronomy, the way of dining, specific food, technological processes and also how this foreign gastronomy affects human nutrition from a health point of view.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 5. 2014
Zveřejnit od: 16. 5. 2014
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
OVČAČÍKOVÁ, Alena. Charakteristika a technologie italské gastronomie. Zlín, 2014. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 16.5.2014
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 16. 5. 2014 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii
Práce na příbuzné téma
-
Česká gastronomie v 21. století
Lenka MACOURKOVÁ