Martina Matějová
Bakalářská práce
Ochranná známka piva Holba
Anotace:
práce „Ochranná známka piva Holba“ se zabývá chráněným označením potravinářských produktů v České republice, konkrétně pak pivem Holba a jeho ochrannou známkou. Cílem práce je definování problémů zjištěných na základě průzkumu spotřebitelů a navržení doporučení, která by řešila příp. odstranila zjištěné nedostatky. Analýza problémů a výtek spotřebitelů je provedena na základě dotazníkového průzkumu …víceAbstract:
Bachelor thesis "Protective sign of beer Holba" deals with a protected designation of food products in the Czech Republic, specifically beer Holba and his trademark. The aim is to define the problems identified based on consumer research and proposing recommendations that it would address if necessary. eliminate the deficiencies identified. Analysis of problems and complaints of consumers she is made …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 4. 2016
Identifikátor:
http://theses.cz/id/8g45t8/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 24. 5. 2016
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bakalářský studijní program:
Práce na příbuzné téma
-
Protection of mineral deposits in a context of land-use planning as a part of raw materials policy.
Blažena Wertichová -
Application of selected plant materials for the preparation of biodegradable plastics
Jana TŮMOVÁ -
Factors influencing consumption of beer in Russia
Mikhail Rodovolskiy -
Suroviny na výrobu piva - historie a současnost a jejich benefity pro lidské zdraví
Vlastimil NOHEJL -
Svory jako suroviny raně středověkých žernovů na Moravě
Jakub Ondráček -
Vliv podmínek zpracování suroviny na průběh výroby a výsledný mlékárenský produkt
Daniela Strnadová -
Vliv kvality borovicové suroviny na výtěžnost a její ekonomické zhodnocení
Anna Chodovská -
Technologie a suroviny na výrobu kandytů a karamel
Michaela NAVRÁTILOVÁ
Název
Vložil
Vloženo
Práva