Bc. Rozálie Peřinová

Diplomová práce

Monitoring mikroorganismů v nutričně vyvážených přesnídávkách a vliv přírodních extraktů na výskyt mikroorganismů

Monitoring of microorganisms in nutritionally balanced snacks and influence of natural extracts on the occurrence of microorganisms
Anotace:
Tato práce se zabývá monitoringem mikroorganismů u několika druhů proteinových přesnídávek, jež se lišily svým složením a způsobem úpravy a vlivem přírodních extraktů na přítomnost mikroorganismů. V teoretické části jsou popsány suroviny používané ve zdravé výživě, chemické látky přirozeně se vyskytující v rostlinách, jež mohou mít antimikrobiální účinky a v neposlední řadě jsou popsány právě jednotlivé …více
Abstract:
This work deals with the monitoring of microorganisms in several types of protein snacks, which are different in their composition and method of treatment and influence of natural extracts for the presence of microorganisms. The theoretical part describes the raw materials used in healthy nutrition, chemicals naturally occurring in plants, which can have antimicrobial effects and than there are individual …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 5. 2018
Zveřejnit od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Iveta Brožková, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Peřinová, Rozálie. Monitoring mikroorganismů v nutričně vyvážených přesnídávkách a vliv přírodních extraktů na výskyt mikroorganismů. Pardubice, 2018. diplomová práce (Ing.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická