Ekaterina Popova

Bachelor's thesis

Národní kuchyně Ruska se zaměřením na porovnání západní a východní oblasti ruské gastronomie

Russian cuisine with a focus on the comparison of western and eastern regions of Russian gastronomy.
Abstract:
Tématem této bakalářské práce je porovnání západní a východní ruské kuchyně a taktéž specifická kultura stolování Ruské Federace. Hlavním cílem bylo porovnat a určit hlavní rozdíly těchto dvou kuchyní a to jak z regionálního, tak i kvalitativního aspektu a to pomocí uceleného popisu. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část je věnována popisu gastronomických jídel ruské …more
Abstract:
The theme of this bachelor thesis is the comparison of western and eastern cuisine, as well as specific culture dining of Russian Federation. The main goal of the work was to compare and indentify the most important differences of these two kitchens by regional and qualitative aspect using a comprehensive description. The work is divided into theoretical and practical part. The theoretical part is …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 29. 4. 2013

Thesis defence

  • Date of defence: 4. 6. 2013
  • Supervisor: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.
  • Reader: Ing. Blanka Zimáková

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze