Rebranding v segmentu alkoholických nápojů – Lucie FRANCOVÁ
Lucie FRANCOVÁ
Diplomová práce
Rebranding v segmentu alkoholických nápojů
Rebranding in the alcoholic beverages segment
Anotace:
Práce se zabývala redesignem značky v oblasti alkoholických nápojů. Jednalo se o českou značku Blend 42 Vodka, kterou vyrábí společnost Palírna U Zeleného stromu. Ta chce s vodkou expandovat do zahraničí, což je blokováno soudem se společností Bacardi kvůli podobnosti názvu s jejich vodkou Below 42. Proto se palírna rozhodla pro rebranding. Cílem práce bylo zjistit, jak a do jaké míry má být proveden …víceAbstract:
This theses dealt with rebranding in alcohol beverage industry. The brand was Blend 42 Vodka, which is produced by czech company Palírna U Zeleného stromu. The company wants to expand abroad with it. That is blocked by a lawsuit with Bacardi, due to the similarity of the name to their Vodka Below 42. Therefore, the distillery decided to rebrand. The aim of the work was to find out the method and depth …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 5. 2020
Zveřejnit od: 31. 12. 2999
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Michaela Jánská, PhD.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
FRANCOVÁ, Lucie. Rebranding v segmentu alkoholických nápojů. Ústí nad Labem, 2020. diplomová práce (Ing.). UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM. Fakulta sociálně ekonomická
Plný text práce
Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM, Fakulta sociálně ekonomickáUNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM
Fakulta sociálně ekonomickáMagisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Ekonomika a management
Práce na příbuzné téma
-
Globální značka a její vliv na chování spotřebitele
Anastasiia Kalchenko -
Značka a její působení na zákazníka
Lucie Havlíková -
Značka Regionální potravina a její význam pro regionální rozvoj
Aneta Szulló -
Kultúra ako značka. Potenciál využitia franchisového modelu v kultúrnych inštitúciách
Lenka Kavuľová -
Biokonjugáty nanočástic pruské modři jako značka pro imunostanovení
Květa Mertová -
Privátní značka jako nástroj komunikace obchodu
Klára Surmová -
Značka jako nositel tradice a kvality, značková politika společnosti Raiffeisenbank
Klára Valentková -
Vnímání českých environmentálních neziskových organizací očima veřejnosti (značka a branding)
Pavel Bláha