Kvalitativní parametry mražených krémů s mléčným základem – Tereza Šimková
Tereza Šimková
Bakalářská práce
Kvalitativní parametry mražených krémů s mléčným základem
Qualitative parameters of frozen creams with milk base
Anotace:
Tato bakalářská práce byla zaměřena na přiblížení problematiky mražených krémů s mléčným základem. Práce byla rozdělena do několika hlavních částí, které zahrnují popis složení, výrobní proces, hodnocení senzorických, mikrobiologických, fyzikálních a chemických vlastností produktů, a také potenciální rizika spojená s jejich konzumací. V první části byla pozornost věnovaná hlavním složkám mraženého …víceAbstract:
This bachelor's thesis was focused on the issues related to frozen creams with a milk base. The work was divided into several main parts, including a description of the composition, manufacturing process, evaluation of sensory, microbiological, physical and chemical properties of the products, as well as potential risks associated with their consumption. The first part was dedicated to the main components …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2024
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 29. 5. 2024
- Vedoucí: Ing. Matyáš Orsák, Ph.D.
- Oponent: Michaela Dohnalová, Mgr.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ŠIMKOVÁ, Tereza. \textit{Kvalitativní parametry mražených krémů s~mléčným základem}. Online. Bakalářská práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/8hg13o/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůBakalářský studijní program:
Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů
Práce na příbuzné téma
-
The U.S.-China Trade War: the Development of Manufacturing Technology in the United States
Leah Corinne Hindman -
Technologie výroby rotačních ploch
Marek Juras -
Testing of Structural Materials for Additive Manufacturing by FLM Technology
Sribalagi Rajaganesh -
Návrh technologie výroby tlakového senzoru
Jakub Tomáš -
Implementace CNC strojů a jejich programování v rámci procesu výuky předmětu Strojírenská technologie
Josef Nekolný -
Vliv technologie výroby na pevnost šroubů z Inconelu 718
Jakub DVOŘÁK -
Zhodnocení zastoupení jednotlivých ovocných druhů v nápojích s ovocnou složkou
Denisa Mikanová -
Zavedení systému HACCP do prvovýroby mléka u regionálního zemědělce
Anna Turková
Název
Vložil
Vloženo
Práva