Bc. Kristýna Žvátorová

Master's thesis

Umělá sladidla v potravinách

Artificial sweeteners in foods
Abstract:
Diplomová práce „Umělá sladidla v potravinách“ pojednává o možnostech využití cukru a umělých sladidel v potravinách a nápojích. Tato práce analyzuje výběr oslovených respondentů ohledně preference nápojů s cukrem, sladidly či nápojů bez jakýchkoliv chuťových přísad.
Abstract:
Diploma thesis „Artificial sweeteners in foods“ discusses the possibilities of using sugar and artificial sweeteners in foods and beverages. This study analyzes the selection of respondents regarding the preference of drinks with sugar, sweeteners or drinks without any taste additives.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 14. 12. 2016

Thesis defence

  • Date of defence: 24. 1. 2017
  • Supervisor: Mgr. Petr Ptáček, Ph.D.
  • Reader: Mgr. Jiří Šibor, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Masarykova univerzita, Pedagogická fakulta

Masaryk University

Faculty of Education

Master programme / field:
Teacher Training for Secondary Schools / Teacher Training of Specialized Subjects for Secondary Schools