Bc. Kristýna Žvátorová
Master's thesis
Umělá sladidla v potravinách
Artificial sweeteners in foods
Abstract:
Diplomová práce „Umělá sladidla v potravinách“ pojednává o možnostech využití cukru a umělých sladidel v potravinách a nápojích. Tato práce analyzuje výběr oslovených respondentů ohledně preference nápojů s cukrem, sladidly či nápojů bez jakýchkoliv chuťových přísad.Abstract:
Diploma thesis „Artificial sweeteners in foods“ discusses the possibilities of using sugar and artificial sweeteners in foods and beverages. This study analyzes the selection of respondents regarding the preference of drinks with sugar, sweeteners or drinks without any taste additives.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 14. 12. 2016
Identifier:
https://is.muni.cz/th/ddjsc/
Thesis defence
- Date of defence: 24. 1. 2017
- Supervisor: Mgr. Petr Ptáček, Ph.D.
- Reader: Mgr. Jiří Šibor, Ph.D.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Masarykova univerzita, Pedagogická fakultaMasaryk University
Faculty of EducationMaster programme / field:
Teacher Training for Secondary Schools / Teacher Training of Specialized Subjects for Secondary Schools
Theses on a related topic
-
Přírodní a umělá sladidla a jejich metabolismus v lidském organismu
Alice Kemrová -
Výukové materiály na téma sacharidy pro výuku na základních školách.
Monika Šindelková -
Sacharidy v potravinách a jejich význam ve výživě člověka
Barbora Bačová -
Náhradní sladidla ve výživě
Penelope Maria CHODOUNSKÁ