HUNAL, Ondřej. \textit{Senzorická kvalita syrovátkových sýrů typu Ricotta}. Online. Diplomová práca. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/8k1etj/.
HUNAL, Ondřej. <i>Senzorická kvalita syrovátkových sýrů typu Ricotta</i>. Online. Diplomová práca. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/8k1etj/.
HUNAL, Ondřej. Senzorická kvalita syrovátkových sýrů typu Ricotta. Online. Diplomová práca. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/8k1etj/.
@MastersThesis{Hunal2013thesis,
AUTHOR = "Hunal, Ondřej",
TITLE = "Senzorická kvalita syrovátkových sýrů typu Ricotta [online]",
YEAR = "2013 [cit. 2024-11-10]",
TYPE = "Diplomová práca",
SCHOOL = "Česká zemědělská univerzita v Praze, Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesPraha",
NOTE = "SUPERVISOR: Ing. Veronika Legarová, Ph.D.",
URL = "https://theses.cz/id/8k1etj/",
}
@MastersThesis{Hunal2013thesis,
AUTHOR = {Hunal, Ondřej},
TITLE = {Senzorická kvalita syrovátkových sýrů typu Ricotta},
YEAR = {2013},
TYPE = {Diplomová práca},
INSTITUTION = {Česká zemědělská univerzita v Praze, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources},
LOCATION = {Praha},
SUPERVISOR = {Ing. Veronika Legarová, Ph.D.},
URL = {https://theses.cz/id/8k1etj/},
URL_DATE = {2024-11-10},
}
{{Citace kvalifikační práce
| příjmení = Hunal
| jméno = Ondřej
| instituce = Česká zemědělská univerzita v Praze, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources
| titul = Senzorická kvalita syrovátkových sýrů typu Ricotta
| url = https://theses.cz/id/8k1etj/
| typ práce = Diplomová práca
| vedoucí = Ing. Veronika Legarová, Ph.D.
| rok = 2013
| počet stran =
| strany =
| citace = 2024-11-10
| poznámka =
| jazyk =
}}