Výživa jako faktor prevence kardiovaskulárních onemocnění – Bc. Libuše Sedláčková
Bc. Libuše Sedláčková
Master's thesis
Výživa jako faktor prevence kardiovaskulárních onemocnění
Nutrition as the Factor for Prevention of Cardiovascular Diseases
Abstract:
Diplomová práce se zabývá problematikou související s výživou při prevenci kardiovaskulárních onemocnění. Teoretická část je zaměřena na charakteristiku kardiovaskulárních onemocnění a rizikové faktory, které se podílejí na vzniku těchto onemocnění nebo zhoršují jejich průběh. V teoretické části jsou dále uvedena pravidla zdravé výživy, výživová a dietní opatření. Cílem praktické části bylo provést …moreAbstract:
My master thesis deals with the issues related to the nutrition in the prevention of cardiovascular diseases. The theoretical part is focused on the characteristics of cardiovascular diseases and the risk factors which participate in the development of these diseases or deteriorating their progress. The theoretical part also contains the rules of healthy nutrition, nutritional and dietary measures …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2. 5. 2013
Accessible from:: 2. 5. 2013
Thesis defence
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
Sedláčková, Libuše. Výživa jako faktor prevence kardiovaskulárních onemocnění. Zlín, 2013. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 2.5.2013
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 2. 5. 2013 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyMaster programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Technology, Hygiene and Economics of Food Production
Theses on a related topic
-
Vliv bezu černého, ženšenu pravého a zázvoru lékařského na diabetes mellitus, chřipku a kardiovaskulární onemocnění.
Josef Kovář -
VÝŽIVA JAKO HLAVNÍ FAKTOR PREVENCE KARDIOVASKULÁRNÍCH ONEMOCNĚNÍ
Matouš Nový -
Výživa člověka při prevenci civilizačních chorob - kardiovaskulární onemocnění
Eva VYKOUKALOVÁ -
Současná výživa a civilizační onemocnění
Simona FENCLOVÁ -
Výživa jako preventabilní faktor kardiovaskulárních onemocnění
Ondřej Husák -
Výživa při prevenci kardiovaskulárních onemocnění
Libuše SEDLÁČKOVÁ -
Nutriční terapie v kardiovaskulární rehabilitaci při ischemické chorobě srdeční
Lucie Nárožná -
Role výživy a pohybu v prevenci kardiovaskulárních onemocnění
Romana TOMÁNKOVÁ