Zdravý životní styl mládeže do 18 let – Alina Zlochevska
Alina Zlochevska
Bakalářská práce
Zdravý životní styl mládeže do 18 let
Healthy lifestyle of the youth up to 18 years
Anotace:
Daná bakalářská práce vysvětluje pojem „zdravý životní styl“ a navrhuje řešení problémů dodržování zdravých návyků mládeže. Teoretická část zahrnuje popis faktorů zdravého životního stylu, které působí na zdraví mladých lidí ve věku od 15 do 18 let, a vysvětluje takové jeho složky, jako jsou pravidelné stravování a pitný režim, zdravý spánek, vhodná životní …víceAbstract:
This bachelor thesis explains the term “healthy lifestyle” and suggests a solution of the problem of adhering to a healthy lifestyle for young people. Theoretical part includes description of a healthy lifestyle factors, which affect on a young people’s health with the age between 15 to 18. It explains components of a healthy lifestyle like proper nutrition, water intake, healthy sleep, correct life …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 3. 2019
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Pavlína Zrůbková
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaČeská zemědělská univerzita v Praze
Provozně ekonomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Hospodářská politika a správa / Podnikání a administrativa
Práce na příbuzné téma
-
Compound nouns related to healthy lifestyle, fitness and diet
Lucie Korešová -
Preference Fast Food vs. Slow Food v gastronomii
Karolína Králová -
Raw food versus cooked food
Daniela Hanušková -
Food, agrobiodiversity and diet: the nutritional ethnobiology of the Minangkabau and Mandailing indigenous food systems in West Sumatra
Lukáš Pawera -
Quantification of Food Loss and Food Waste in the Philippines
Anieluz Concepcion PASTOLERO -
Food self-sufficiency relation to the level of countries food security
Pavel Samoilenko -
Sustainable practices in vegan restaurants in Yogyakarta regarding food sourcing, food packaging and waste
Bianka ORENDÁŠOVÁ -
Influence of contaminants in food contact materials on sensory properties of food.
Dafni Gkizi
Název
Vložil
Vloženo
Práva