Komerčně vyráběná krmiva ve výživě psů – Sylva Lanková
Sylva Lanková
Bakalářská práce
Komerčně vyráběná krmiva ve výživě psů
Commercially produced nutritious dog food
Anotace:
Výživa je nezbytným činitelem ovlivňující fungování každého živého organismu. Správná výživa znamená vyvážené krmivo obsahující potřebné živiny ve správném poměru podle věku, fyzické kondice a zátěže. Toto je nutné pro správně životní funkce a udržení optimálního zdravotního stavu. Nutriční požadavky psů jsou od lidských odlišné a toto je potřeba mít na paměti při sestavování jeho krmné dávky. Jakákoli …víceAbstract:
The nutrition is an inevitable factor with the influence on every living organism. The proper nutrition means a balanced food containing necessary nutrients in a correct proportions taking into account the age, physical condition and load. This is required for correct vital functions and maintaining optimal health status. Nutritional requirements of dogs are different from that of humans and this is …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 3. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Boris Hučko, CSc.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůBakalářský studijní program / obor:
Zootechnika / Kynologie
Práce na příbuzné téma
-
Vliv technologie výroby na stravitelnost základních živin v krmivech pro psy
Radana Laudátová -
Vliv technologie výroby na stravitelnost základních živin v kompletních krmivech pro psy
Tereza Brunclíková -
Stanovení vlákniny a polyfenolů netradičních mouk a jejich stravitelnost
Denisa Holečková -
Stravitelnost a nutriční znaky technologicky zpracovaných pšeničných zrn
Tereza Mrlíková -
Stravitelnost fosforu u brojlerových kuřat
Lucie Kupčíková -
In vitro stanovení stravitelnosti hrubého proteinu a škrobu zrna pšenice upraveného extruzí
Jana Bártíková -
Vliv klíčení a vaření na stravitelnost a obsah vlákniny ve vybraných druzích fazolí
Martina Hozová -
Stanovení nutričních parametrů obilovin, jejich stravitelnost a vzájemné korelace
Veronika Konečná
Název
Vložil
Vloženo
Práva