Využití pulzního elektrického pole jako nástroje pro zvýšení extraktability biologicky aktivních látek ze zeleniny – Bc. Kateřina Pavlová
Bc. Kateřina Pavlová
Master's thesis
Využití pulzního elektrického pole jako nástroje pro zvýšení extraktability biologicky aktivních látek ze zeleniny
Utilization of pulsed electric field as a tool to increase the extractability of bioactive compounds from vegetables
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2022
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
PAVLOVÁ, Kateřina. \textit{Využití pulzního elektrického pole jako nástroje pro zvýšení extraktability biologicky aktivních látek ze zeleniny}. Online. Master's thesis. Praha: University of Chemistry and Technology Prague, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2022. Available from: https://theses.cz/id/8p1sbq/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Chemistry and Analysis of Food and Natural Products
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.