Bc. Jan Vybíral

Bakalářská práce

Řízení kvality poskytovaných stravovacích služeb v gastronomii

Quality control of services provided within gastronomy
Anotace:
Bakalářská práce byla aplikována na podnik La Bottega Tusarova, který se nachází v Praze a je součástí sítě Italských restaurací. La Bottega Tusarova je základním stavebním kamenem této sítě, jelikož vyrábí všechny potřebné produkty jako jsou těstoviny, pečivo a dezerty pro ostatní restaurace v síti a proto se práce zaměřuje přímo na tuto pobočku a sleduje jak zde probíhá kontrola kvality poskytovaných …více
Abstract:
The thesis research was focused on a restaurant business called La Bottega Tusarova which is part of the restaurant network La Bottega situated in Prague. Except for the fact that this branch operates as a high quality restaurant there are made all essential products for other branches in the network such as bread, pasta and desserts. The branch itself serves as a key base of the network and the thesis …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2019
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/t2pmq/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 4. 6. 2019
  • Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
  • Oponent: Ing. Darina Svobodová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví