Bc. Radka OSINKOVÁ

Diplomová práce

Hodnocení kvality bezlepkových potravin se zaměřením na pečivo

Anotace:
Tato diplomová práce řeší problematiku trvanlivosti a nízké nutriční hodnoty bezlepkového pečiva. Cílem práce bylo zjistit vliv příslušných přídatných látek na zvýšení nutriční hodnoty a prodloužení trvanlivosti bezlepkového chleba. První úsek práce je věnován teoretické části, která nabízí obecný přehled týkající se vlastností lepku, chorob spojených s poruchami trávení lepku a problematikou bezlepkového …více
Abstract:
This dissertation addresses the issue of shelf life and low nutritional value of gluten-free bread. Its aim was to determine the effect of certain additives on increase of the nutritional value and on extension of the shelf life of gluten-free bread. The first section of the thesis is devoted to the theoretical part, offering a general overview of properties of gluten, diseases associated with disorders …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 6. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Dana Jirotková, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

OSINKOVÁ, Radka. Hodnocení kvality bezlepkových potravin se zaměřením na pečivo. Č. Budějovice, 2020. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakulta

JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

Zemědělská fakulta

Magisterský studijní program / obor:
Zemědělské inženýrství / Kvalita zemědělských produktů

Práce na příbuzné téma

 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses 8s38wo 8s38wo/2
10. 9. 2020
Složky
Soubory
Bulánová, L.
11. 9. 2020
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.