Metody stanovení živých i mrtvých buněk bakterií mléčného kvašení – Bc. Alisa Miroshnychenko
Bc. Alisa Miroshnychenko
Diplomová práce
Metody stanovení živých i mrtvých buněk bakterií mléčného kvašení
Methods of determination of viable and death cells of lactic acid bacteria
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2018
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
MIROSHNYCHENKO, Alisa. \textit{Metody stanovení živých i mrtvých buněk bakterií mléčného kvašení}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/8saxnf/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.