Bc. Dana Kozáčková

Diplomová práce

Vliv rychlosti míchání na konzistenci tavených sýrů

Effect of Agitation Speed on the Consistency of Processed Cheese
Anotace:
Cílem práce bylo sledovat vliv rychlosti otáček (1000 ot./min, 1500 ot./min. a 3000 ot./min.) a různé doby výdrže při tavicí teplotě 90 °C (0, 1, 3, 5, 7, 9, 11, 13, 15, 17 a 20 minut) na konzistenci tavených sýrů v průběhu 60 dnů skladování při 6 ? 2 °C. Byly vyrobeny modelové vzory s obsahem sušiny 35 % w/w a dvěma obsahy tuku v sušině (40 a 50 % w/w). V jednotlivých dnech analýz (1., 14., 30. a …více
Abstract:
The aim of this thesis was to monitor the influence of agitation speed (1000 rpm., 1500 rpm. and 3000 rpm.) and various holding times at a melting temperature of 90 °C (0, 1, 3, 5, 7, 9, 11, 13, 15, 17 and 20 minutes) on the consistency of processed cheese during 60 days of storage at 6 ? 2 °C. Model processed cheese spreads with 35 % (w/w) dry mat-ter content and two different of fat in dry matter …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 5. 2017

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Kozáčková, Dana. Vliv rychlosti míchání na konzistenci tavených sýrů. Zlín, 2017. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Magisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin

Práce na příbuzné téma