Úroveň kvality a způsoby nabídky stravovacích zařízení u dálniční sítě České republiky – Bc. Tomáš Vrzal
Bc. Tomáš Vrzal
Master's thesis
Úroveň kvality a způsoby nabídky stravovacích zařízení u dálniční sítě České republiky
The quality of catering establishments and arts of supply along the motorway network in the Czech Republic
Abstract:
Tato diplomová práce se zabývá úrovní kvality poskytovaných stravovacích služeb u dálniční sítě v České republice. Cílem práce je, pomocí analýzy dálničních stravovacích zařízení, navrhnout možnosti vedoucí ke zlepšení stávajícího stavu. První část práce je zaměřena na historii dopravních cest a stravování v jejich blízkosti. Dále se také zabývá vývojem dálniční sítě v Československu a České republice …moreAbstract:
This master’s dissertation is focusing on „The quality of catering establishments and arts of supply along the motorway network in the Czech Republic“. The aim of this thesis, based on the analytical examination of the establishments, is to provide new suggestions for improving its quality and current condition. The first part of the study focuses on the history of traffic roads and surrounding catering …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 7. 5. 2015
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/10599/vsh_m/
Thesis defence
- Date of defence: 9. 6. 2015
- Supervisor: Ing. Petr Studnička
- Reader: Ing. Zbyněk Vinš
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Master programme / field:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management
Theses on a related topic
-
Stravovací služby jako sektor cestovního ruchu
Dominika Levická -
Rozšíření marketingové komunikace na sociální síti provozovny stravovacího zařízení
Lenka TRUBÁKOVÁ -
Databázový systém pro stravovací zařízení\nl{}
Miroslav GARAJ -
Základní škola se stravovacím zařízením – vytápění a větrání
Šimon Jančošek -
Informační systém stravovacího zařízení
Radek Horák -
Projekt hodnocení efektivnosti stravovacího zařízení a možnosti jeho outsourcingu
Lýdia TURANOVÁ -
Měření spokojenosti zákazníků ve stravovacích zařízeních Interhotelu Moskva
Jiří PLANÝ -
Čerpací stanice "GAS & OIL" - Dobrochov
Kateřina Čáslavová