Vojtěch Helia

Master's thesis

Výroba ovocných destilátů v oblasti Slovácko

Production of fruit spirits in Slovacko
Anotácia:
Diplomová práce se zabývá výrobou ovocných destilátů v oblasti Slovácko. Cílem práce bylo zjistit, zda destiláty, které byly destilovány ze slazeného kvasu, budou chuťově lepší, než kvasy, které se destilovali z neslazeného kvasu. Teoretická část popisuje celý proces destilace, od historie po druhy ovoce, přípravu kvasů a samotnou destilaci. Analytická část se zabývá analýzou nejvýznamnějších pálenic …viac
Abstract:
The thesis deals with the production of fruit distillates in the region of Slovacko. The aim of the study was to determine whether the distillates that have been distilled from a sweetened ferment will taste better than the distilled distillates from unsweetened ferment. The theoretical part describes the whole process of distillation, starting with the history and continuing with the types of fruits …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 1. 12. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 18. 1. 2017
  • Vedúci: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Jiří Zelený

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Master programme / odbor:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)