Výroba ovocných destilátů v oblasti Slovácko – Vojtěch Helia
Vojtěch Helia
Diplomová práce
Výroba ovocných destilátů v oblasti Slovácko
Production of fruit spirits in Slovacko
Anotace:
Diplomová práce se zabývá výrobou ovocných destilátů v oblasti Slovácko. Cílem práce bylo zjistit, zda destiláty, které byly destilovány ze slazeného kvasu, budou chuťově lepší, než kvasy, které se destilovali z neslazeného kvasu. Teoretická část popisuje celý proces destilace, od historie po druhy ovoce, přípravu kvasů a samotnou destilaci. Analytická část se zabývá analýzou nejvýznamnějších pálenic …víceAbstract:
The thesis deals with the production of fruit distillates in the region of Slovacko. The aim of the study was to determine whether the distillates that have been distilled from a sweetened ferment will taste better than the distilled distillates from unsweetened ferment. The theoretical part describes the whole process of distillation, starting with the history and continuing with the types of fruits …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 1. 12. 2016
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/12171/vsh_m/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 18. 1. 2017
- Vedoucí: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.
- Oponent: Ing. Jiří Zelený
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HELIA, Vojtěch. \textit{Výroba ovocných destilátů v oblasti Slovácko}. Online. Diplomová práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/8xp0nv/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Práce na příbuzné téma
-
Theory and Practice of a Translation of a Technical Text from the Field of Sensory Analysis of Wine
Marie Chmelinová -
Úprava technologie přípravy kvasů a vedení těst u bezlepkových pekárenských výrobků
Magdalena Petrová -
Vliv druhu kvasu a podmínek jeho přípravy na vlastnosti výrobku
Lucie Ďoubalová -
Vazba mezi postupem při vedení kvasu a kvalitou pečiva
Lucie Ďoubalová -
Kvasy pro výrobu ovocných pálenek
Michala Sedláčková -
Aktivita pekařského kvasu
Daniela Šindelářová -
Příprava kvasů pro výrobu pálenek v domácích podmínkách
Lucie Žilková -
Reologické charakteristiky pokusných kvasů a těst z vybraných speciálních mouk a jejich směsí
Eliška Bělíková