Janušová Janušová

Bakalářská práce

Gurmánský cestovní ruch v Luhačovicích a okolí

Gourmet Tourism in Luhačovice and Surroundings
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá popisem regionální gastronomie ve vymezeném regionu Luhačovice a okolí. Věnuje se regionálním pokrmům, potravinám a nápojům. Teoretická část přibližuje geografii, demografii a turistické atraktivity regionu. Druhá část teorie přináší informace o gastroturistice, tradičních regionálních pokrmech a produktech. Třetí část se zabývá průzkumem metodami řízených rozhovorů a dotazníkového …více
Abstract:
Bachelor’s thesis deals with the description of regional gastronomy in the defined region Luhačovice and surroundings. It specializes in regional dishes, food and beverages. The theoretical part describes the geography, demography and tourist attractions of the region. The second part of the theory brings information about gourmet tourism, traditional regional dishes and products. The third part deals …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 4. 2022
Identifikátor: https://is.slu.cz/th/rgydw/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 27. 5. 2022
  • Vedoucí: Mgr. Alexandr Burda
  • Oponent: Ing. Bc. Michal Motyčka, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Slezská univerzita v Opavě, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě

Slezská univerzita v Opavě

Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus