Gurmánský cestovní ruch v Luhačovicích a okolí – Janušová Janušová
Janušová Janušová
Bachelor's thesis
Gurmánský cestovní ruch v Luhačovicích a okolí
Gourmet Tourism in Luhačovice and Surroundings
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá popisem regionální gastronomie ve vymezeném regionu Luhačovice a okolí. Věnuje se regionálním pokrmům, potravinám a nápojům. Teoretická část přibližuje geografii, demografii a turistické atraktivity regionu. Druhá část teorie přináší informace o gastroturistice, tradičních regionálních pokrmech a produktech. Třetí část se zabývá průzkumem metodami řízených rozhovorů a dotazníkového …moreAbstract:
Bachelor’s thesis deals with the description of regional gastronomy in the defined region Luhačovice and surroundings. It specializes in regional dishes, food and beverages. The theoretical part describes the geography, demography and tourist attractions of the region. The second part of the theory brings information about gourmet tourism, traditional regional dishes and products. The third part deals …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 13. 4. 2022
Identifier:
https://is.slu.cz/th/rgydw/
Thesis defence
- Date of defence: 27. 5. 2022
- Supervisor: Mgr. Alexandr Burda
- Reader: Ing. Bc. Michal Motyčka, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
JANUŠOVÁ, Janušová. \textit{Gurmánský cestovní ruch v Luhačovicích a okolí}. Online. Bachelor's thesis. Opava: Silesian University in Opava, Faculty of Philosophy and Science in Opava. 2022. Available from: https://theses.cz/id/93ee2t/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Slezská univerzita v Opavě, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v OpavěSilesian University in Opava
Faculty of Philosophy and Science in OpavaBachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Spa Management and Tourism
Theses on a related topic
-
Tradiční pokrmy a nápoje jako nedílná součást kulturního dědictví a cestovního ruchu Polska
Lucie Brtníčková -
Kulinární tradice v gastronomii na Chebsku
Markéta Vaštová -
Gastronomie v moderním pojetí a aplikace do učebního oboru na SŠ
Nataša SKOUPILOVÁ -
Zážitkový cestovní ruch jako nástroj regionálního rozvoje
Anna Česalová -
Cestovní ruch v regionálních orgánech státní správy
Michaela Dostálková -
Kulturní cestovní ruch jako nástroj rozvoje regionu
Jitka Hurtová -
Filmový cestovní ruch jako nástroj regionálního rozvoje Karlovarského kraje
Štěpánka Vostracká -
Cestovní ruch jako nástroj regionálního rozvoje regionu Javorníky na Šumavě
Patrik Šnejdr