Soňa Nováčková

Bakalářská práce

VYPRACOVÁNÍ KRITICKÝCH KONTROLNÍCH BODŮ PRO DEFINOVANÉ CUKRÁŘSKÉ VÝROBKY

Anotace:
HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point), nebo-li systém analýzy rizika a stanovení kritických kontrolních bodů, je jedním ze základních nástrojů jak účinně předcházet rizikům ohrožujícím bezpečnost potravin. Stanovuje postupy, které jsou nutné k tomu, aby se snížila míra nebezpečí v průběhu technologického procesu při přípravě potravin. Umožňuje výrobcům potravin stanovit preventivní opatření …více
Abstract:
HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point) is one of the basic tools to effectively prevent risks to food safety. Sets up procedures that are necessary to reduce the level of danger during the technological process of food preparation. Allows food manufacturers to provide for preventive measures to control and prevent hazards associated with the production process. The key risk factors are …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 4. 2016
Identifikátor: http://theses.cz/id/95xhm4/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 24. 5. 2016

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu

Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch

  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.