VYPRACOVÁNÍ KRITICKÝCH KONTROLNÍCH BODŮ PRO DEFINOVANÉ CUKRÁŘSKÉ VÝROBKY – Soňa Nováčková
Soňa Nováčková
Bakalářská práce
VYPRACOVÁNÍ KRITICKÝCH KONTROLNÍCH BODŮ PRO DEFINOVANÉ CUKRÁŘSKÉ VÝROBKY
Anotace:
HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point), nebo-li systém analýzy rizika a stanovení kritických kontrolních bodů, je jedním ze základních nástrojů jak účinně předcházet rizikům ohrožujícím bezpečnost potravin. Stanovuje postupy, které jsou nutné k tomu, aby se snížila míra nebezpečí v průběhu technologického procesu při přípravě potravin. Umožňuje výrobcům potravin stanovit preventivní opatření …víceAbstract:
HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point) is one of the basic tools to effectively prevent risks to food safety. Sets up procedures that are necessary to reduce the level of danger during the technological process of food preparation. Allows food manufacturers to provide for preventive measures to control and prevent hazards associated with the production process. The key risk factors are …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 4. 2016
Identifikátor:
http://theses.cz/id/95xhm4/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 24. 5. 2016
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Práce na příbuzné téma
-
Informační centrum bezpečnosti potravin jako součást systému kontroly potravin v ČR.
Pavla HENDRYCH JÍROVÁ -
Analýza procesů v rámci systému bezpečnosti potravin ve společnosti Hotel Rezident
Petr Zita -
Bezpečnost potravin
Petra Puhlovská -
Bezpečnost potravin při dovozu ze třetích zemí
Olga ZUZAŇÁKOVÁ -
Bezpečnost potravin při dovozu ze třetích zemí
Olga ZUZAŇÁKOVÁ -
Hygienické aspekty nákupů potravin on-line
Iuliia Pavlovska -
Social factors influencing food eating (comparative study of Czechia and Kyrgyzstan)
Aiza Myrzabekova -
Economic Exploration of Climate Change Impacts on Agriculture and Food Security in Tajikistan
Shafe Davlatzoda
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Složky
Soubory
Velichová, H.
2. 5. 2016
Hrabě, J.
29. 4. 2016