Bára Bažantová

Bakalářská práce

Senzorické hodnocení sýrů holandského typu

Sensory evaluation of Dutch-type cheeses
Anotace:
V bakalářské práci ,,Senzorické hodnocení sýrů holandského typu“ jsou probrány jednotlivé složky mléka a technologické požadavky na něj kladené, které jsou nezbytné pro výrobu sýrů. Skupina sýrů, která zahrnuje okolo pěti set druhů, je rozdělena podle svých vlastností nebo postupu výroby do příslušných kategorií. Sýry holandského typu jsou jedny z nejvíce produkovaných po celém světě a mezi jejich …více
Abstract:
ABSTRACTIn the bachelor thesis ,,Sensory evaluation of Dutch-type cheeses“ are discussed the components of milk and its technological requirements, which are essential for cheese production. The group of cheeses, which includes about 500 varieties, is classified here according to its characteristicts or production process into the appropriate categories. Dutch-type cheeses are ones of the most produced …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 4. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: prof. Ing. Alžbeta Jarošová, Ph.D.
  • Oponent: Lenka Gregorová, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta