Španělské potraviny s chráněným označením původu, potraviny s chráněným zeměpisným označením a zaručené tradiční speciality (masné výrobky) – Klára HUDCOVÁ
Klára HUDCOVÁ
Bakalářská práce
Španělské potraviny s chráněným označením původu, potraviny s chráněným zeměpisným označením a zaručené tradiční speciality (masné výrobky)
Protected Designation of Origin, Protected Geographical Indication and Traditional Specialty Guaranteed labelled foodstuffs made in Spain (meat foodstuffs)
Anotace:
Bakalářská práce je zaměřena na téma ,,Španělské potraviny s chráněným označením původu, potraviny s chráněným zeměpisným označením a zaručené tradiční speciality (masné výrobky)". Jedná se o chráněné masné produkty Španělska. Práce je rozdělena do dvou částí. Nejprve představuji systém označování kvality potravin v Evropské unii, typy evropských ochranných označení, důvody zavedení ochranných značek …víceAbstract:
This bachelor thesis is focused on the topic "Spanish foodstuffs with a Protected Designation of Origin, Protected Geographical Indication and Traditional Specialities Guaranteed (meat products)." It deals with protected meat products of Spain. The thesis is divided in two parts. Fisrt of all is presented the foodstuffs quality label system in the European Union, the types of European designations …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 5. 2015
Zveřejnit od: 11. 5. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Mgr. Kateřina Drsková, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HUDCOVÁ, Klára. \textit{Španělské potraviny s chráněným označením původu, potraviny s chráněným zeměpisným označením a zaručené tradiční speciality (masné výrobky)}. Online. Bakalářská práce. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Filozofická fakulta. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/986vvp/.
Jak správně citovat práci
HUDCOVÁ, Klára. Španělské potraviny s chráněným označením původu, potraviny s chráněným zeměpisným označením a zaručené tradiční speciality (masné výrobky). Č. Budějovice, 2015. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Filozofická fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 11.5.2015
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 11. 5. 2015 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Filozofická fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Filozofická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Filologie / Španělský jazyk pro evropský a mezinárodní obchod
Práce na příbuzné téma
-
Španělské potraviny s chráněným označením původu, potraviny s chráněným zeměpisným označením a zaručené tradiční speciality (mléčné výrobky)
Eva VLČKOVÁ -
Potraviny s chráněným označením původu a s chráněným zeměpisným označením původem z krajů střední Francie (Franche-Comté, Poitou-Charentes, Limousin, Centre, Bourgogne, Pays de la Loire, Ile-de-France).
Petra KOVANDOVÁ -
Potraviny s chráněným označením původu a s chráněným zeměpisným označením původem z krajů jihozápadní Francie.
Hana BÁRTOVÁ -
Španělské potraviny s chráněným označením původu, potraviny s chráněným zeměpisným označením a zaručené tradiční speciality (mléčné výrobky)
Eva VLČKOVÁ -
Potraviny s chráněným označením původu a s chráněným zeměpisným označením z krajů severní Francie (Basse-Normandie, Haute-Normandie, Bretagne, Champagne-Ardenne, Alsace, Lorraine, Nord-Pas-de-Calais) a z frankofonní Belgie (Wallonie).
Michala PŘIBYLOVÁ -
Italské potraviny s chráněným označením původu, potraviny s chráněným zeměpisným označením a zaručené tradiční speciality (mléčné výrobky).
Adéla LINHARTOVÁ -
Zeměpisná označení, označení původu a zaručené tradiční speciality dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 1151/2012
Terézia Išková -
Chráněná zeměpisná označení a chráněná označení původu pro české produkty v EU
Miriam Batlová
Název
Vložil
Vloženo
Práva