Ing. Lukáš KES

Diplomová práce

Pseudocereálie, jejich implementace do pekárenských technologií

Pseudocereals, their imlementation to bakery´s technology.
Anotace:
Tato práce je zaměřena na oblast cereálií a cereálních technologií, jejich alternativních dru-hů, známých jako pseudocereálie. Jsou zde informace o třech základních pseudocereáliích popsaných v literatuře {--} Pohance seté (Fagopyrum esculentum), Amarantu (Amaranthus spp.) a Quinoi (Chenopodium quinoa). Práce podává přehled o jejich pěstování, výnosech chemickém a nutričním složení, technologii zpracování …více
Abstract:
This work do specialized on area of cereals and cereals technologies, their alternative kinds -pseudocereals. There are information about three basic pseudocereals described in literature {--} Buckwheat sown (Fagopyrum esculentum), Amarant (Amaranthus spp.) and Quinoa (Chenopodium quinoa). Work serve summary about their cultivation, produce, chemical and nutritive structure, technology processing and …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 31. 5. 2007
Identifikátor: 5197

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 12. 6. 2007
  • Vedoucí: doc. Ing. Jan Hrabě, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

KES, Lukáš. Pseudocereálie, jejich implementace do pekárenských technologií. Zlín, 2007. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 31. 05. 2007

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.