Analýza konkurenceschopnosti ubytovacích a stravovacích zařízení – Kateřina Krutílková
Kateřina Krutílková
Bakalářská práce
Analýza konkurenceschopnosti ubytovacích a stravovacích zařízení
Analysis of Competitiveness of Accommodation and Catering Facilities
Anotace:
Ekonomické změny či změny životního stylu, mají silný vliv na cestovní ruch. Rostoucí zájem spotřebitelů o sebe sama, vyšší disponibilní příjmy a rostoucí fond volného času ovlivňují úspěšnost dodavatelů služeb cestovního ruchu. Podniky potřebují strategické cíle a směry rozvoje. Musí vědět, co dělají, aby byly zřetelně odlišné a jedinečné. Proto je nutné hledat nové příležitosti, nová uplatnění a …víceAbstract:
Economic changes or changes of lifestyle have strong impact upon tourism. Success of suppliers providing services in tourism depends on consumers more and more interested in themselves, on their higher disposable income and on growing fund of their leisure time. Companies need strategic targets and development plans for the future. They must know what to do to make the difference and become unique …víceKeywords
Analýzy konkurenceschopnost strategie ubytovací zařízení stravovací zařízení marketingový mix cena produkt marketingová komunikace místo poziční mapa doporučení Analysis competitiveness strategy accommodation facilities catering facilities marketing mix price product promotion place positional map recommendation
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2010
Identifikátor:
http://hdl.handle.net/10084/80430
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Hana Svobodová
- Oponent: Marta Lednická
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KRUTÍLKOVÁ, Kateřina. \textit{Analýza konkurenceschopnosti ubytovacích a stravovacích zařízení}. Online. Bakalářská práce. Ostrava: Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava, Ekonomická fakulta. 2010. Dostupné z: https://theses.cz/id/998xqy/.
Plný text práce
Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS) se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola báňská - Technická univerzita OstravaVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava
Ekonomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Ekonomika cestovního ruchu
Práce na příbuzné téma
-
Marketingová analýza vybranej destinácie
Jakub Fedák -
Optimalizace marketingové komunikace ve stravovacím zařízení pro business centrum a průmyslový sektor
Karolína Suchánková -
Marketingová komunikace jako nástroj marketingového řízení podniku
Anna Mordosova -
Rozšíření marketingové komunikace na sociální síti provozovny stravovacího zařízení
Lenka TRUBÁKOVÁ -
Marketingová komunikace ve službách
Pavel Grauer -
Definování konkurenční výhody podniku a její komunikace vůči zákazníkům
Anna Nikulina -
Návrh marketingového mixu vybraného ubytovacího zařízení
Anna Michalová -
Podnikatelský záměr nového ubytovacího zařízení
Ondřej Konec