Eva MACHÁČKOVÁ

Bachelor's thesis

Výroba čaje v kvalitě bio a senzorické srovnání s čaji konvenčními

Tea Production in Organic Quality and Sensory Comparison with Conventional Teas
Abstract:
Tato bakalářská práce se zabývá senzorickým porovnáním biočajů s čaji konvenčními. Práce v teoretické části popisuje historii firmy Sonnentor s.r.o., něco málo slov o ekologickém zemědělství, jeho právní úpravu, vývoj a rozvoj. Dále je uvedena charakteristika bioproduktů, jejich značení, požadavky a certifikace biopěstitelů. Seznámíme se s historií čaje, čajovníkem, jeho zpracováním, balením, přípravou …more
Abstract:
This bachelor?s thesis deals with sensory comparison of organic and conventional teas. In the theoretical part, the history of the company Sonnentor s.r.o. is described; a few words on organic farming, its legal regulations and its development are said. Furthermore, organic products characteristics are discussed, their labelling, requirements and organic farmers certification. The tea and tea maker …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 4. 8. 2011
Identifier: 22729

Thesis defence

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

MACHÁČKOVÁ, Eva. Výroba čaje v kvalitě bio a senzorické srovnání s čaji konvenčními. Bzenec, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 04. 08. 2011

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe