Kateřina Beránková

Bachelor's thesis

Caffeine content of Honduran coffee on the Czech market

Abstract:
Many elements, including internal factors such as coffee terroir and post-harvest techniques like roasting and external ones like caffeine content, have a great impact on coffee’s complex flavour. However, the relationship between caffeine content and sensory attributes in coffee is a subject of ongoing research. The main aim of the thesis, which focuses on both specialty and commercial coffee, was …more
 
 
Language used: English
Date on which the thesis was submitted / produced: 14. 4. 2023

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Olga Leuner, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělství
 
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.