Řízení kvality služeb v gastronomii – Adéla Rieszová
Adéla Rieszová
Bakalářská práce
Řízení kvality služeb v gastronomii
Quality Management Services in Gastronomy
Anotace:
Bakalářská práce byla aplikována na podnik Pension – Restaurant Lovas & Lovas, který se nachází v Poděbradech. Cílem bakalářské práce je posoudit rozsah a úroveň kvality poskytovaných služeb v podniku a zhodnotit řízení kvality služeb. Dále vyhodnotit spokojenost zákazníků s kvalitou poskytovaných služeb a při zjištění záporného hodnocení, navrhnout možnosti správných kroků ke zlepšení. Práce se …víceAbstract:
The thesis was applied to a business called 'Pension – Restaurant Lovas & Lovas' located in Poděbrady. The primary aim of the thesis is to review the scope and level of quality of services provided by the establishment, assess the quality management within, evaluate the customer satisfaction with the quality of services and provide recommendations for improvements in cases of negative rating. The …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2018
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/lelza/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 4. 6. 2018
- Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
- Oponent: Ing. Dominika Kečkešová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
RIESZOVÁ, Adéla. \textit{Řízení kvality služeb v gastronomii}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/9b4agm/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Organizační struktura nadnárodních podniků - využitelnost modelu Stopford-Wells v současných podnicích
Karolína Šánková -
Organizační struktura PČR se zaměřením na hl.m. Praha
Jiří Přibyl -
Organizační struktura a dramatická tvorba v Televizním studiu Ostrava v letech 1991-2016
František Horvát -
Analýza organizační struktury
Šimon Fasora -
Enterprise's Organisational Structure Development in Market Economy
Alexander Andreev -
To determine the type of leadership that most promotes organisational commitment
Thomas Meixner -
Change management at ABB during a major change within its organisational structure
Daniel Ohlsson -
Vliv organizační struktury a organizační kultury na efektivnost interní komunikace
Lucie Lamačová