Historie a využití koření v potravinářství – Martin Václavek
Martin Václavek
závěrečná práce studenta vyššího odborného studia
Historie a využití koření v potravinářství
Anotace:
V absolventské práci je uvedena historie koření, která je rozdělena chronologicky z hlediska časového období. V práci se dozvídáme, jak docházelo k objevům nových druhů koření a jejich mnohdy náročným výpravám vedoucím k jeho získání. Dále se zabývá charakteristikou jednotlivých druhů koření, jejich významem, a také účinkem na organismus. V závěrečné části je vybráno několik vzorků koření, které …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 5. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Dana Ondrášková, CSc.
- Oponent: Ing. Dana Švejdová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VÁCLAVEK, Martin. \textit{Historie a využití koření v potravinářství}. Online. Absolventská práce. Praha: Vyšší odborná škola ekonomických studií a Střední průmyslová škola potravinářských technologií. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/9e1z2a/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
VOŠES A SPŠPT
vyšší odborný program:
Potravinářská technologie a biotechnologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.