Martin Václavek

závěrečná práce studenta vyššího odborného studia

Historie a využití koření v potravinářství

Abstract:
V absolventské práci je uvedena historie koření, která je rozdělena chronologicky z hlediska časového období. V práci se dozvídáme, jak docházelo k objevům nových druhů koření a jejich mnohdy náročným výpravám vedoucím k jeho získání. Dále se zabývá charakteristikou jednotlivých druhů koření, jejich významem, a také účinkem na organismus. V závěrečné části je vybráno několik vzorků koření, které …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 10. 5. 2015

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Dana Ondrášková, CSc.
  • Reader: Ing. Dana Švejdová

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty

VOŠES A SPŠPT

vyšší odborný program:
Potravinářská technologie a biotechnologie

Theses on a related topic

  • No theses on a related topic available.