Martin Václavek
závěrečná práce studenta vyššího odborného studia
Historie a využití koření v potravinářství
Abstract:
V absolventské práci je uvedena historie koření, která je rozdělena chronologicky z hlediska časového období. V práci se dozvídáme, jak docházelo k objevům nových druhů koření a jejich mnohdy náročným výpravám vedoucím k jeho získání. Dále se zabývá charakteristikou jednotlivých druhů koření, jejich významem, a také účinkem na organismus. V závěrečné části je vybráno několik vzorků koření, které …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 10. 5. 2015
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Dana Ondrášková, CSc.
- Reader: Ing. Dana Švejdová
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
VÁCLAVEK, Martin. \textit{Historie a využití koření v potravinářství}. Online. Absolventská práce. Praha: Vyšší odborná škola ekonomických studií a Střední průmyslová škola potravinářských technologií. 2015. Available from: https://theses.cz/id/9e1z2a/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
VOŠES A SPŠPT
vyšší odborný program:
Potravinářská technologie a biotechnologie
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.