Martin Václavek

závěrečná práce studenta vyššího odborného studia

Historie a využití koření v potravinářství

Anotace:
V absolventské práci je uvedena historie koření, která je rozdělena chronologicky z hlediska časového období. V práci se dozvídáme, jak docházelo k objevům nových druhů koření a jejich mnohdy náročným výpravám vedoucím k jeho získání. Dále se zabývá charakteristikou jednotlivých druhů koření, jejich významem, a také účinkem na organismus. V závěrečné části je vybráno několik vzorků koření, které …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 5. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Dana Ondrášková, CSc.
  • Oponent: Ing. Dana Švejdová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty

VOŠES A SPŠPT

vyšší odborný program:
Potravinářská technologie a biotechnologie

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.