Zuzana KREJČOVÁ

Bakalářská práce

Hygiena a bezpečnost výroby potravin ve firmě Alika a.s.

Hygiene and safety of production of Alika Inc.
Anotace:
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu plnění hygienických a bezpečnostních standardů při výrobě ořechových směsí ve firmě Alika a.s. Teoretická část popisuje hygienu a bez-pečnost výroby potravin, rozdělení zdravotních nebezpečí ve výrobě potravin a systémy pro bezpečnost potravin. V praktické části je představena firma Alika a.s. Dále jsou podrobně rozepsány jednotlivé pracovní technologie a jejich …více
Abstract:
The bachelor theses is focused on the analysis of hygienic and safety standards in the pro-duction of nuts{\crq} mixtures in the ALIKA company. The teoretical part describes the food hygiene and safety factors, health dangers separation during the food production process and the food safety system. In the practical part, there is presented the ALIKA company. Also there are describtions of all product …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 5. 2010
Identifikátor: 15048

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 9. 6. 2010
  • Vedoucí: Ing. Romana Bartošíková, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

KREJČOVÁ, Zuzana. Hygiena a bezpečnost výroby potravin ve firmě Alika a.s.. Zlín, 2010. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe