Srovnání televizních pořadů o vaření v ČR a v Anglii – Bc. Kateřina Vránová
Bc. Kateřina Vránová
Master's thesis
Srovnání televizních pořadů o vaření v ČR a v Anglii
The Comparison of TV Cooking Shows in the Czech Republic and in England
Abstract:
Následující text se zabývá srovnáním televizních pořadů o vaření. Seznámíme se s demografickými podmínkami ČR a Anglie a objasníme stravovací návyky obou zemí. Definujeme pojmy televize, vysílací podmínky zmíněných zemí a specializované televizní kanály o vaření. Neopomeneme také objasnit historii televizních pořadů o vaření. V praktické části se budeme zabývat samotnými televizními pořady o vaření …moreAbstract:
The following text deals with the comparison of cooking TV shows. It provils the demographic conditions of the Czech Republic and England, and explains the eating habits of both the countries. It defines the TV, broadcasting conditions of the mentioned countries, and specialised TV channels on cooking. Additionally, it also explains the history of cooking TV shows. The practical part deals with cooking …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 7. 5. 2015
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/11251/vsh_m/
Thesis defence
- Date of defence: 9. 6. 2015
- Supervisor: PhDr. Eva Ottová
- Reader: Mgr. Libuše Fojtová
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Master programme / field:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management
Theses on a related topic
-
Historie pořadů o vaření v soukromé TV Prima
Markéta Fialová -
Domácí vaření v televizi kulturální analýza českých pořadů o vaření
Tereza Adámková