Dominika Půčková

Bakalářská práce

Trendy v oblasti drůbežích produktů

Trends in the field of poultry products
Anotace:
Tato práce se zabývala trendy v oblasti drůbežích produktů. Trendem v oblasti chovu drůbeže je obohacování krmných směsí drůbeže za účelem vyšší výtěžnosti a jakosti masa. Dalším trendem je potřeba vyšlechtit nová plemena drůbeže odolná vůči teplu a pomalu rostoucí plemena. Průlomem inovativních technologií je studená plazma, která je účinná při dekontaminaci drůbežího masa a magnetický senzor, napodobující …více
Abstract:
This thesis eleborates about trends in poultry products. A trend in poultry farming is the enrichment of poultry feed mixtures for higher yield and meat quality. Another trend is a need to breed new heat resistant poultry breeds and slow growing breeds. Breakthroughs in innovative technologies include cold plasma, which is effective in decontaminating poultry meat, and a magnetic sensor that mimics …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2023

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 7. 6. 2023
  • Vedoucí: doc. Ing. Šárka Nedomová, Ph.D.
  • Oponent: Hana Mášová, MVDr.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta