Deklarace kvality masných výrobků jako nástroj při rozhodování spotřebitele o jejich nákupu – Bc. Martin Pikl
Bc. Martin Pikl
Diplomová práce
Deklarace kvality masných výrobků jako nástroj při rozhodování spotřebitele o jejich nákupu
Declaration of the Quality of Meat Products as a Tool in Consumer Decisions About Their Purchase
Anotace:
Tato práce se zabývá deklarací kvality masných výrobků a jejího využití jako nástroj při rozhodování spotřebitele o jejich nákupu. Práce je zaměřena na obyvatele Prahy dle sociodemografického rozdělení. Cílem je nalezení a následné vyhodnocení faktorů, které mohou výrazně ovlivňovat chování spotřebitele při rozhodování o nákupu masných výrobků. Vlastní práce je postavena na zpracování dat získaných …víceAbstract:
This work deals with the declaration of the quality of meat products and its use as a tool in consumer decisions about their purchase. The work is focused on the inhabitants of Prague according to the socio-demographic distribution. The aim is to find a subsequent evaluation of factors that can significantly affect consumer behavior when deciding to purchase meat products. The work itself is based …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 31. 3. 2022
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Petra Šánová, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PIKL, Martin. \textit{Deklarace kvality masných výrobků jako nástroj při rozhodování spotřebitele o jejich nákupu}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakulta. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/9kbla9/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaČeská zemědělská univerzita v Praze
Provozně ekonomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Hospodářská politika a správa / Podnikání a administrativa
Práce na příbuzné téma
-
Rozhodování dle zásad spravedlnosti v teorii i praxi
Tomáš Masný -
Investiční rozhodování v oblasti údržby předávacích stanic
Radim Masný -
Technologické vyhodnocení výroby masného výrobku z masa kuřat krmených přídavkem kmínu kořenného v porovnáním s masným výrobkem s přídavkem kmínu do díla
Tereza Radová -
Porovnání jakosti komerčního výrobku a masného výrobku bez přídatných látek
Alena Světlíková
Název
Vložil
Vloženo
Práva