Koncept hotelových restaurací ve vybraných hotelích – Ing. Karel Vojta
Ing. Karel Vojta
Master's thesis
Koncept hotelových restaurací ve vybraných hotelích
Review of Hotel Restaurant Concept
Abstract:
Tato práce má za úkol porovnat dva úspěšné gas tronomické podniky a to zejména z hlediska organizačního a procesního. Tyto restaur ace disponují společným zázemím, což není úplně typické, avšak mají zcela rozdílné konce pty. V práci se snažíme zachytit společné rysy zejm éna, ale nejen, těchto dvou restaurací, a na základě společných charakteristik pak sestavujeme v poslední části práce určitý šablonovitý …moreAbstract:
This work seeks to compare two successful gastronomic organizations, especially in terms of organization and process. These restaurants have a common background, which is not typical, but they have completely different concepts. In this work we try to capture common features including, but not limited to these two restaurants, and on the basis of common characteristics then put together in the last …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 7. 5. 2013
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/6577/vsh_m/
Thesis defence
- Date of defence: 10. 6. 2013
- Supervisor: Ing. Pavla Burešová
- Reader: Ing. Zbyněk Vinš
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Master programme / field:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management
Theses on a related topic
-
Ako domácnosti sporia a investujú: úloha úspor a pôžičiek – komparácia domácností v Českej a Slovenskej republike v rokoch 2009-2020
Lea Šimonová -
Ochranné spolky, jejich vznik, struktura a vývoj do 20. let 20. století na příkladu Národní jednoty pro jihozápadní Moravu a Národní jednoty pošumavské
Jaroslava Smetanová -
Analýza a komparace české a rakouské bytové politiky v letech 2009–2018 a jejich efekty na trhy s bydlením v Praze a ve Vídni
Daniel Herko -
Srovnání přístupu České národní banky a Švýcarské národní banky k rostoucí inflaci
Eva Běhálková -
Comparison of Service in Selected Michelin and Bib Michelin Restaurants in the Specified Cities of Europe
Deana Gieratová -
Pandémia COVID-19 a jej vplyv na prevádzku českých reštaurácií ocenených Michelin Guide
Gažová Gažová -
Pražské restaurace oceněné průvodcem Michelin: kvantitativní analýza vybraných ukazatelů
Daniel Veselý -
Culinary Crossroads: A study of dish names in English and Chinese language within Michelin awarded restaurants in Taiwan
Daniel Lechovič