Ing. Karel Vojta

Master's thesis

Koncept hotelových restaurací ve vybraných hotelích

Review of Hotel Restaurant Concept
Abstract:
Tato práce má za úkol porovnat dva úspěšné gas tronomické podniky a to zejména z hlediska organizačního a procesního. Tyto restaur ace disponují společným zázemím, což není úplně typické, avšak mají zcela rozdílné konce pty. V práci se snažíme zachytit společné rysy zejm éna, ale nejen, těchto dvou restaurací, a na základě společných charakteristik pak sestavujeme v poslední části práce určitý šablonovitý …more
Abstract:
This work seeks to compare two successful gastronomic organizations, especially in terms of organization and process. These restaurants have a common background, which is not typical, but they have completely different concepts. In this work we try to capture common features including, but not limited to these two restaurants, and on the basis of common characteristics then put together in the last …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 7. 5. 2013

Thesis defence

  • Date of defence: 10. 6. 2013
  • Supervisor: Ing. Pavla Burešová
  • Reader: Ing. Zbyněk Vinš

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze