Menu engineering a jeho využití v gastronomii – Bc. Monika Frkousová
Bc. Monika Frkousová
Bakalářská práce
Menu engineering a jeho využití v gastronomii
Menu engineering and Its Use in Gastronomy
Anotace:
Bakalářská práce s názvem Menu engineering a jeho využití v gastronomii představuje vhled do teoretické problematiky marketingu a marketingového mixu 4P, 7P, 4C včetně marketingové komunikace. Současně se zaměřuje na představení inovativní metody v sestavování jídelního lístku, a tou je metoda menu engineering, která optimalizuje time management restauračního zařízení včetně jeho finančních nákladů …víceAbstract:
The bachelor's thesis entitled Menu engineering and its use in gastronomy presents an insight into the theoretical issues of marketing and the 4P, 7P, 4C marketing mix, including marketing communication. The subject deals with the presentation of innovative methods in the compilation of the menu, namely the menu engineering method, which optimizes the time management of the restaurant, including its …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 4. 2024
Identifikátor:
https://is.ucp.cz/th/kgvjz/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 11. 6. 2024
- Vedoucí: Ing. Štěpán Chalupa, Ph.D.
- Oponent: Ing. Martin Kocourek
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
FRKOUSOVÁ, Monika. \textit{Menu engineering a jeho využití v gastronomii}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/9lbq7e/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Menu engeneering a jeho využití v gastronomii
Marek Liška -
Analysis of banking companies of Belgium banking sector using the fundamental analysis approach
Sofya Chernysheva -
Acceleration of image processing algorithms for single particle analysis by electron microscopy
David Střelák -
Financial Analysis of Deutsche Lufthansa AG
Anna Vedernikova -
Modern approach to Survival Analysis
Lukáš Boček