Bc. Monika Frkousová

Bakalářská práce

Menu engineering a jeho využití v gastronomii

Menu engineering and Its Use in Gastronomy
Anotace:
Bakalářská práce s názvem Menu engineering a jeho využití v gastronomii představuje vhled do teoretické problematiky marketingu a marketingového mixu 4P, 7P, 4C včetně marketingové komunikace. Současně se zaměřuje na představení inovativní metody v sestavování jídelního lístku, a tou je metoda menu engineering, která optimalizuje time management restauračního zařízení včetně jeho finančních nákladů …více
Abstract:
The bachelor's thesis entitled Menu engineering and its use in gastronomy presents an insight into the theoretical issues of marketing and the 4P, 7P, 4C marketing mix, including marketing communication. The subject deals with the presentation of innovative methods in the compilation of the menu, namely the menu engineering method, which optimizes the time management of the restaurant, including its …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 4. 2024
Identifikátor: https://is.ucp.cz/th/kgvjz/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 11. 6. 2024
  • Vedoucí: Ing. Štěpán Chalupa, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Martin Kocourek

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví